Marcepanowe batoniki
TM5 TM6

Marcepanowe batoniki

4.9 (159 ocen)

Składniki

  • 200 g cukru
  • 200 g migdałów, w płatkach
  • 50 g likieru migdałowego, np. amaretto
  • 1 łyżeczka aromatu migdałowego, naturalnego
  • 200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao, pokrojonej na kawałki

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1347.5 kJ / 321.8 kcal
Białko
5.3 g
Węglowodany
37 g
Tłuszcz
17.2 g
Błonnik
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy