Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
-
750
g Drillinge
lub 750 g Kartoffeln, festkochend, klein - 200 g grüne Bohnen, halbiert
- 1 Birne, groß, nicht zu weich, ungeschält, in Stücken (1,5 cm)
- 15 g Öl
- 150 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
-
3
Stängel Bohnenkraut, abgezupft
lub 1 TL Bohnenkraut, getrocknet - 100 g Fleischbrühe, flüssig
- 30 g Weißweinessig
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1986 kJ / 475 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 6.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chorizo-Feta-Rosenkohl-Auflauf
1小时
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50min
Braten-Rotkohl-Salat
10min
Nudelsalat mit dicken Bohnen, Speck und Aprikosen
1hod. 40min
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1小时
Kartoffel-Porree-Salat
5h 30min
Zwetschgen-Hähnchen-Salat mit Ziegenkäse
30min
Aligot mit Speck und Frühlingszwiebeln
50min
Trauben-Käse-Salat
15 Min
Weizen-Ofengemüse-Salat
1小时
Pellkartoffel-Gurken-Salat
1h 20min
Birnen-Bohnen-Speck-Suppe
40min