Arroz de atum com espinafres e feijão
TM6 TM5 TM31

Arroz de atum com espinafres e feijão

4.2 (167 ocen)

Składniki

  • 400 g espinafres descongelados e espremidos
  • 250 g feijão-encarnado cozido e escorrido
  • 30 g azeite
  • 200 g cebola
  • 100 g tomate em pedaços
  • 900 g água
  • 1 c. chá de sal
  • 250 g arroz agulha
  • 250 g atum em lata escorrido

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1445.4 kJ / 345.5 kcal
Białko
19.7 g
Węglowodany
45.5 g
Tłuszcz
9.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
4.6 g
Sód
747.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy