
Urządzenia i Akcesoria
Frango com molho de mostarda e mel e puré com bacon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses
Składniki
-
peito de frango (4 unid. aprox.)770 g
-
mostarda60 g
-
mel30 g
-
vinagre20 g
-
água100 g
-
sal2 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
rosmaninho só as folhas1 pé de
-
azeite mais q.b. p/ untar30 g
-
bacon cortado em cubos150 g
-
batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos1000 g
-
leite350 g
-
manteiga20 g
-
noz-moscada1 pitada de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
534 kcal /
2232 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Novembro 2017
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia