Urządzenia i Akcesoria
Massada de cherne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 doses
Składniki
-
10 g hortelãcoentros10 g
-
cebola cortada em pedaços200 g
-
dentes de alho2
-
tomate100 g
-
azeite30 g
-
água850 g
-
vinho branco70 g
-
1 cubo de caldo de mariscocaldo de marisco caseiro1 c. chá de
-
piripíri1 pitada de
-
massa tipo cotovelo (médios)250 g
-
sal1 c. chá de
-
postas de cherne (500 g aprox.)2
-
miolo de camarão200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
27 g
Kalorie
0 kJ /
348 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30.Trinta.30
90 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Massada de garoupa
45 min
Massada de peixe
55 min
Feijoada de chocos
40 min
Arroz de tamboril
40 min
Feijoada de tamboril e camarão
30 min
Arroz de peixe
55 min
Lulas guisadas
50 min
Arroz de tamboril e camarão
45 min
Arroz de polvo
1 godz. 15 min
Feijoada de chocos
45 min
Arroz de tamboril
35 min
Arroz de pato
1 godz. 5 min