2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora

2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora

5.0 23 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
5 doses

Składniki

  • batata-doce cortada em pedaços
    150 g
  • batata cortada em pedaços
    150 g
  • cenoura cortada em pedaços
    400 g
  • alface cortada em pedaços
    100 g
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • água
    200 g
  • abóbora cortada em pedaços
    100 g
  • azeite extra virgem (0,2% acidez) p/ servir
    5 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 141.3 kcal / 591.1 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 4.8 g
Węglowodany 23.5 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 77.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...