
Urządzenia i Akcesoria
Tortilha de frango
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 doses
Składniki
-
peito de frango cortado em tiras finas300 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
sumo de limão2 c. sopa de
-
colorau1 c. chá de
-
cebola200 g
-
azeite mais q.b. p/ fritar100 g
-
batata cortada em rodelas finas250 g
-
ovos6
-
azeitonas verdes recheadas com pimento40 g
-
pimento vermelho assado cortado em tiras100 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
506.2 kcal /
2118 kJ
Białko
28.2 g
Tłuszcz
35.1 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
3.4 g
Sód
2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Especial frango
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia