Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Schalotten
- 50 g Fenchel, in Stücken
- 50 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, in Stücken
- 20 g Pernod
- 100 g Weißwein
- 400 g Fischfond
- 100 g Crème fraîche
- 1 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 30 g Speisestärke
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1879 kJ / 449 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti Carbonara
25min
Sauce Béarnaise
40min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Café-de-Paris-Butter
4h 10min
Hirschrücken unter der Macadamia-Honigkuchen-Kruste
1 Std. 10 Min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20min
Garnelencocktail
30min
Würzige Kürbissuppe
1h
Bouillabaisse
1h
Pilz-Wein-Cremesauce
30min