Urządzenia i Akcesoria
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 Portionen
Składniki
-
Himbeeressig50 g
-
Senf, mittelscharf¾ TL
-
100 g SonnenblumenölRapsöl100 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer aus der Mühle3 Prisen
-
Honig2 TL
-
Schalotte halbiert, in Ringen1
-
Frühlingszwiebel in Ringen1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
0 g
Kalorie
667 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sauce Rouille
25 min
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1 godz. 15 min
Feldsalat mit Linsen
2 godz. 15 min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 min
Pellkartoffeln
35 min
Kräuter-Vinaigrette
10 min
Frische Artischocken
55 min
Grie Soß - Grüne Sauce
20 min
Artischocken alla Romana
50 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Edamame mit Hoisin-Sauce
30 min