Urządzenia i Akcesoria
Dżem z kiwi i bananów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 słoiki
Składniki
-
350 g kiwi , obranych, przekrojonych na połówki
-
150 g bananów , obranych, pokrojonych na kawałki
-
1 łyżeczka soku z cytryny
-
250 g cukru
-
1 płaska łyżeczka agar-agar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
2838 kJ /
678 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
159 g
Tłuszcz
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ciasteczkowy krem korzenny (Krem Speculoos)
10 min
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM6, TM7)
30 min
Krem orzechowo-czekoladowy
5 min
Masło daktylowe
15 min
Krem pomarańczowy
35 min
Kawowy sos karmelowy
45 min
Krem pistacjowo-czekoladowy
40 min
Szybki dżem z mrożonych owoców jagodowych
30 min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 min
Sos waniliowy
10 min
Syrop malinowy
1 godz. 25 min