Urządzenia i Akcesoria
Dżem z kiwi i bananów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 słoiki
Składniki
-
350 g kiwi , obranych, przekrojonych na połówki
-
150 g bananów , obranych, pokrojonych na kawałki
-
1 łyżeczka soku z cytryny
-
250 g cukru
-
1 płaska łyżeczka agar-agar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
2838 kJ /
678 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
159 g
Tłuszcz
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 min
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
45 min
Dżem truskawkowo-jabłkowy
45 min
Krem karmelowy (dulce de leche)
1 godz. 15 min
Dżem z kiwi i mleczka kokosowego
15 min
Truskawkowy sos winegret
5 min
Pasta pistacjowa (100%)
20 min
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM5)
30 min
Owoce pod kruszonką z kremem angielskim
1 godz. 10 min
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10 min
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Pikantny dżem chili
35 min