Urządzenia i Akcesoria
Galaretka wiśniowo-bananowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 słoiki
Składniki
-
450 g nektaru wiśniowego
-
450 g nektaru bananowego
-
20 - 25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
500 g cukru żelującego 2:1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
1 g
Kalorie
2659 kJ /
627 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
154 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DŻEMY I MARMOLADY
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Nugat
3 godz. 15 min
Ser typu mascarpone
22 godz.
Galaretka brzoskwiniowo-borówkowa (bez cukru)
20 min
Smoothie bowl z botwiną i sokiem pomarańczowym
10 min
Mus truskawkowy z jogurtem
4 godz. 30 min
Marmolada truskawkowa z Aperolem®
20 min
Semifreddo z truskawkami i bezami
6 godz. 40 min
Mrożona kostka z musem truskawkowym
5 godz. 30 min
Krem śmietankowy z sosem z owoców leśnych
2 godz. 45 min
Galaretka z owocami
4 godz. 10 min
Granita kawowa
12 godz. 15 min
Ogórki kiszone - na zupę ogórkową
15 min