Urządzenia i Akcesoria
Galaretka wiśniowo-bananowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 słoiki
Składniki
-
450 g nektaru wiśniowego
-
450 g nektaru bananowego
-
20 - 25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
500 g cukru żelującego 2:1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
1 g
Kalorie
2659 kJ /
627 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
154 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DŻEMY I MARMOLADY
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Granita z Aperolu®
6 godz. 15 min
"Bałagan w Eton" z owocami sezonowymi
2 godz. 30 min
Biscotti z migdałami i gruszki w syropie
4 godz. 50 min
Galaretka brzoskwiniowo-borówkowa (bez cukru)
20 min
Chipsy z fioletowych ziemniaków z dipem pietruszkowym
2 godz.
Mini ciasta waniliowe z dżemem malinowym z Varomy
1 godz.
Pianka ze zsiadłego mleka z orzechami włoskimi w miodzie
3 godz. 35 min
Tiramisu bez laktozy
12 godz. 40 min
"Dżem" bekonowy
40 min
Sok pomidorowy
15 min
Granola piernikowa
1 godz. 45 min
Ogórki kiszone - na zupę ogórkową
15 min