Urządzenia i Akcesoria
Galaretka wiśniowo-bananowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 słoiki
Składniki
-
450 g nektaru wiśniowego
-
450 g nektaru bananowego
-
20 - 25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
500 g cukru żelującego 2:1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
1 g
Kalorie
2659 kJ /
627 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
154 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DŻEMY I MARMOLADY
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Truskawkowa galaretka z kokosową bitą śmietaną
2 godz. 25 min
Gotowanie wyrobów mącznych – kopytek, klusek, gnocchi (z osłoną noża miksującego)
35 min
Gofry jaglane z konfiturą z żurawiny i kozim serem
1 godz. 35 min
Galaretka brzoskwiniowo-borówkowa (bez cukru)
20 min
Glasaż kakaowy
35 min
Lody waniliowe z brzoskwiniami i sosem malinowym
20 min
Agrestowy chutney
40 min
Galaretka z owocami
4 godz. 10 min
Pianka ze zsiadłego mleka z orzechami włoskimi w miodzie
3 godz. 35 min
Bagietki bezglutenowe na piwie
15 godz.
Wytrawny keks migdałowy z oliwkami i suszonymi pomidorami
14 godz. 50 min
Egzotyczny mus jabłkowy
30 min