
Urządzenia i Akcesoria
Galaretka wiśniowo-bananowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 słoiki
Składniki
-
nektaru wiśniowego450 g
-
nektaru bananowego450 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego20 - 25 g
-
cukru żelującego 2:1500 g
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
627 kcal /
2659 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
154 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DŻEMY I MARMOLADY
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Galaretka z owocami
4 godz. 10 min
"Bałagan w Eton" z owocami sezonowymi
2 godz. 30 min
Marmolada truskawkowa z Aperolem®
20 min
Deser czekoladowy z biszkoptami
6 godz. 20 min
Galaretka brzoskwiniowo-borówkowa (bez cukru)
20 min
Mus truskawkowy z jogurtem
4 godz. 30 min
Chutney truskawkowo-jabłkowy z zielonym pieprzem
1 godz.
Fondue malinowe z biszkoptami
25 min
Gazpacho z malinami
1 godz. 15 min
Lody waniliowe z brzoskwiniami i sosem malinowym
20 min
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1 godz. 25 min
Agrestowy chutney
40 min