Urządzenia i Akcesoria
Galaretka wiśniowo-bananowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 słoiki
Składniki
-
450 g nektaru wiśniowego
-
450 g nektaru bananowego
-
20 - 25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
500 g cukru żelującego 2:1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
1 g
Kalorie
2659 kJ /
627 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
154 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DŻEMY I MARMOLADY
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Lody arbuzowo-kokosowe
2 godz. 30 min
Ser typu mascarpone
22 godz.
Galaretka brzoskwiniowo-borówkowa (bez cukru)
20 min
Pianka ze zsiadłego mleka z orzechami włoskimi w miodzie
3 godz. 35 min
Glasaż kakaowy
35 min
Wegańskie lody truskawkowe
10 min
Granola z czarnym bzem
1 godz. 40 min
Mrożona kostka z musem truskawkowym
5 godz. 30 min
Fondue z masła orzechowego z owocami
20 min
Galaretka z owocami
4 godz. 10 min
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1 godz. 30 min
Szybki dżem z mrożonych owoców jagodowych
30 min