奶油紅豆沙餡
TM5 TM6

奶油紅豆沙餡

4.3 (44 oceny)

Składniki

  • 300 克 紅豆 ,泡水4小時(詳見要訣)、瀝乾
  • 1500 克 水
  • 200 克 糖
  • 30 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
  • 20 克 麥芽糖

Wartości odżywcze
na 100 克
Kalorie
860 kJ / 205 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
44.6 g
Tłuszcz
2 g
Błonnik
6.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy