Polpette di cous cous e piselli (senza glutine)
TM6 TM5 TM31

Polpette di cous cous e piselli (senza glutine)

2.8 (12 ocen)

Składniki

Cous cous

  • 200 g di cous cous di mais
  • 200 g di acqua
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 5 g di sale

Terminare la preparazione

  • 1 cipollotto a pezzi
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 60 g di piselli surgelati
  • 3 uova
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • semi di papavero
  • semi di sesamo
  • olio di arachidi

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
214.8 kJ / 118 kcal
Białko
3.6 g
Węglowodany
11.2 g
Tłuszcz
6.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
0.7 g
Sód
200.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy