Polpette di cous cous e piselli (senza glutine)

Polpette di cous cous e piselli (senza glutine)

3.0 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
15 pezzi

Składniki

Cous cous
  • 200 g di cous cous di mais
  • 200 g di acqua
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 5 g di sale
Terminare la preparazione
  • 1 cipollotto a pezzi
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 60 g di piselli surgelati
  • 3 uova
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • semi di papavero
  • semi di sesamo
  • olio di arachidi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 200.5 mg
Białko 3.6 g
Kalorie 214.8 kJ / 118 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 11.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...