麻婆豆腐

麻婆豆腐

4.1 102 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 豬絞肉
    150 克
  • 板豆腐 ,切塊(約1.5公分)
    300 克
  • 蠔油
    2 大匙
  • 辣豆瓣醬
    2 大匙
  • 鹽 (opcjonalnie)
    ¼ 茶匙
  • 香油
    5 克
  • 切蔥花
    ½ 根

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 146 kcal / 612 kJ
Białko 13.25 g
Tłuszcz 7.55 g
Węglowodany 7.19 g
Błonnik 1.03 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...