Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 150 克 豬絞肉
- 300 克 板豆腐 ,切塊(約1.5公分)
- 2 大匙 蠔油
- 2 大匙 辣豆瓣醬
- ¼ 茶匙 鹽 (opcjonalnie)
- 5 克 香油
- ½ 根 蔥, 切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 612 kJ / 146 kcal
- Białko
- 13.25 g
- Węglowodany
- 7.19 g
- Tłuszcz
- 7.55 g
- Błonnik
- 1.03 g