![Tomato Tonnato Tomato Tonnato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/240D12AC-3AF0-4931-95BA-661898A15232/Derivates/eed47ebb-df3f-4c1a-93b0-aa75acc6f0fc.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 100 g Sonnenblumenöl
- 100 g Olivenöl
- 1 Ei, sehr frisch
- 2 TL Senf
- 1 TL Zitronensaft
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 1 EL Kapern, abgetropft, Sud aufgefangen
- 2 Sardellenfilets, in Öl (opcjonalnie)
- 6 Ochsenherz-Tomaten, groß, in dünnen Scheiben
- Pfeffer zum Würzen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1606 kJ / 384 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Forellencreme
10min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 Min
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Forellenmousse
5 Min
Putello Tonnato
4h
Tapenade
5 Min
Pintxo Donosti
5 Min
Gazpacho Andalusia
40 Min