
Urządzenia i Akcesoria
Moelleux à la crème de marrons et au chocolat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 parts
Składniki
-
de chocolat noir à 60 % de cacao, cassé en morceaux100 g
-
de beurre en morceaux, et une noisette pour le moule125 g
-
œufs4
-
de crème de marrons (voir "Conseil(s)")500 g
-
de sel1 pincée
-
de farine de blé pour le moule10 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
514 kcal /
2141 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°12
68 Przepisów
Francja
Francja