Moelleux à la crème de marrons et au chocolat

Moelleux à la crème de marrons et au chocolat

4.7 316 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 parts

Składniki

  • de chocolat noir à 60 % de cacao, cassé en morceaux
    100 g
  • de beurre en morceaux, et une noisette pour le moule
    125 g
  • œufs
    4
  • de crème de marrons (voir "Conseil(s)")
    500 g
  • de sel
    1 pincée
  • de farine de blé pour le moule
    10 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 514 kcal / 2141 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...