Urządzenia i Akcesoria
Stella al gianduia
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
10 porzioni
Składniki
-
180 g di latte intero
-
40 g zucchero
-
5 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina manitoba
-
60 g di burro a pezzi
-
2 uova medie
-
1 pizzico di sale
-
1250 g di acqua
-
30 g di succo di limone
-
200 g di crema gianduia
-
1 tuorlo
-
zucchero a velo (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
46.2 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1391.2 kJ /
332.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentazione
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta di rose al gianduia
4 Std. 10 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Pasta choux
2 Std.
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Danubio dolce al cioccolato
6 Std.
Pasta choux al cacao
1 Std. 10 Min
Mini hamburger di tonno
3 Std. 40 Min
Torta di rose salata
4 Std. 15 Min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 Std.
Corona di brioche alla crema di whisky
5 Std.
Torta Nua
2 Std.