Urządzenia i Akcesoria
Stella al gianduia
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
10 porzioni
Składniki
-
180 g di latte intero
-
40 g zucchero
-
5 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina manitoba
-
60 g di burro a pezzi
-
2 uova medie
-
1 pizzico di sale
-
1250 g di acqua
-
30 g di succo di limone
-
200 g di crema gianduia
-
1 tuorlo
-
zucchero a velo (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
46.2 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1391.2 kJ /
332.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentazione
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Girelle al Rum e arancia
7 Std. 30 Min
Pizzette
3 Std. 40 Min
Treccia molisana pasquale
4 Std. 30 Min
Corona di brioche alla crema di whisky
5 Std.
Treccine al kefir
7 Std. 30 Min
Svedesi
7 Std. 30 Min
Cornetto gigante
6 Std.
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 Std.
Girelle di pizza al prosciutto
2 Std. 30 Min
Panini con gocce di cioccolato
3 Std. 30 Min
Burger buns
4 Std. 40 Min
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min