Stella al gianduia

Stella al gianduia

4.7 30 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

  • 180 g di latte intero
  • 40 g zucchero
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina manitoba
  • 60 g di burro a pezzi
  • 2 uova medie
  • 1 pizzico di sale
  • 1250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 200 g di crema gianduia
  • 1 tuorlo
  • zucchero a velo (opcjonalnie) a piacere

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 46.2 mg
Białko 9.4 g
Kalorie 1391.2 kJ / 332.5 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 48.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...