Stella al gianduia
TM6

Stella al gianduia

4.7 (28 ocen)

Składniki

  • 180 g di latte intero
  • 40 g di zucchero
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina manitoba
  • 60 g di burro a pezzi
  • 2 uova medie
  • 1 pizzico di sale
  • 1250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 200 g di crema gianduia
  • 1 tuorlo
  • zucchero a velo, a piacere (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1391.2 kJ / 332.5 kcal
Białko
9.4 g
Węglowodany
48.7 g
Tłuszcz
11.2 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Błonnik
0.7 g
Sód
46.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy