Urządzenia i Akcesoria
Lentejas estofadas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz.
4 porciones
Składniki
-
350 g de lentejas
-
100 g de cebolla en trozos
-
2 dientes de ajo
-
100 g de zanahoria en trozos
-
100 g de chile poblano desvenado y en trozos
-
1 chile serrano en mitades
-
100 g de calabacita en trozos
-
1 cucharada de paprika
-
20 g de aceite
-
2 cubos de caldo
-
1 hoja de laurel seca
-
950 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
45.5 mg
Białko
23.3 g
Kalorie
1658.9 kJ /
396.5 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
11.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
65.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Humus
15 min
Salsa boloñesa
35 min
Sofrito de pimiento rojo y cebolla TM6
25 min
Crema de verduras
35 min
Lasaña boloñesa
2 godz. 30 min
Mayonesa
5 min
Lentejas con chorizo
1 godz. 30 min
Lentejas
1 godz. 30 min
Bizcocho de zanahoria
1 godz. 55 min
Champiñones salteados al ajillo
25 min
Sopa de lentejas
1 godz. 30 min
Crema de calabacita
25 min