Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 huevos, fríos del refrigerador
- agua, (aprox. 1l)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 277 kJ / 66 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 17 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Huevos duros (2 piezas)
20 min
Huevos duros (6 piezas)
20 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Huevos medios duros (6 piezas)
20 min
Huevos medios duros (4 piezas)
20 min
Huevos medios duros (2 piezas)
20 min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min