Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 huevos, fríos del refrigerador
- agua, (aprox. 1l)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 277 kJ / 66 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 17 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Huevos duros (6 piezas)
20min
Huevos medios duros (6 piezas)
20min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Huevos duros (2 piezas)
20min
Huevos medios duros (4 piezas)
20min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min