Espaguetis "aglio e olio" (Chef)

Espaguetis "aglio e olio" (Chef)

4.2 422 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

  • 6 - 8 ramitas de perejil fresco hojas y parte del tallo
  • 3 dientes de ajo
  • 1 guindilla roja de cualquier tipo sin pedúnculo ni semillas
  • 50 g aceite de oliva virgen extra
  • 800 g de agua
  • 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
  • 400 g de espaguetis partidos por la mitad
  • aceite de oliva virgen extra

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 590.1 mg
Białko 12.7 g
Kalorie 1933 kJ / 462 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 71.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...