Salmón al horno con patatas panadera XXL

Salmón al horno con patatas panadera XXL

4.3 44 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 raciones

Składniki

  • de cebolla en trozos
    1000 g
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de vino blanco
    150 g
  • de patatas en rodajas de 3 mm
    2000 g
  • de sal
    3 - 4 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    3 - 4 pellizcos
  • de pimientos del piquillo en conserva en tiras
    400 g
  • de tomates cherry
    250 g
  • lomos de salmón fresco limpio de aprox. 1500 g c/u salpimientados
    2

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 627 kcal / 2620 kJ
Białko 55 g
Tłuszcz 30.2 g
Węglowodany 33.8 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Sód 414.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...