Salmón al horno con patatas panadera XXL

Salmón al horno con patatas panadera XXL

4.3 45 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 raciones

Składniki

  • 1000 g de cebolla en trozos
  • 40 g de aceite de oliva
  • 150 g de vino blanco
  • 2000 g de patatas en rodajas de 3 mm
  • 3 - 4 pellizcos de sal
  • 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
  • 400 g de pimientos del piquillo en conserva en tiras
  • 250 g de tomates cherry
  • 2 lomos de salmón fresco limpio de aprox. 1500 g c/u salpimientados

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 414.6 mg
Białko 55 g
Kalorie 2620 kJ / 627 kcal
Tłuszcz 30.2 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Węglowodany 33.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...