Canelones de Bacalhau à Algarvia

Canelones de Bacalhau à Algarvia

4.5 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 doses

Składniki

Recheio
  • queijo mozarela cortado em pedaços
    200 g
  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • dentes de alho
    3
  • pimento vermelho cortado em pedaços
    200 g
  • azeite
    30 g
  • bacalhau demolhado e desfiado bem escorrido
    800 g
  • Sal q.b.
  • pimenta
    1 pitada de
  • natas
    200 g
  • canelones
    250 g
  • Azeite q.b. p/ untar
Molho
  • cebola
    80 g
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    30 g
  • pimento verde
    50 g
  • tomate em pedaços
    400 g
  • sal
    1 pitada de
Béchamel
  • leite
    600 g
  • farinha
    60 g
  • manteiga
    30 g
  • sal
    1 pitada de
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 487 kcal / 0 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...