Urządzenia i Akcesoria
Swirl de chocolate e framboesa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 doses
Składniki
-
bolachas de aveia140 g
-
açúcar mascavado15 g
-
canela em pó½ c. chá de
-
açúcar100 g
-
natas c/ 35% de gordura bem frias100 g
-
queijo mascarpone400 g
-
leite50 g
-
chocolate p/ culinária (70% cacau) partido em pedaços100 g
-
framboesas200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
233.9 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
1811.1 kJ /
432.9 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Węglowodany
33.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Boas férias
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bolos de noz pecan e xarope de ácer a vapor
1 godz. 25 min
Tarte de uvas
2 godz.
Cogumelos recheados
35 min
Cheesecake
4 godz. 30 min
Tarte de maracujá
4 godz.
Bolo de mousse de chocolate
30 min
Quiche de ratatouille e mascarpone
55 min
Cheesecake de chocolate e avelã
1 godz. 10 min
Cheesecake de laranja
9 godz.
Tarte de maracujá
4 godz.
Cheesecake com lemon curd
3 godz. 30 min
Gelatina de champanhe e frutos vermelhos
6 godz. 20 min