Urządzenia i Akcesoria
Sopa de poro y papa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porciones
Składniki
-
250 g de poro en trozos
-
2 dientes de ajo
-
1 chile serrano desvenado
-
30 g de aceite
-
500 g de papas peladas y en cubos (2 cm)
-
800 g de agua
-
1 cubo de caldo de verduras (opcjonalnie) (ver tip)
-
1 cucharadita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
407 mg
Białko
2 g
Kalorie
567 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Sopa de poro y papa
30 min
Crema de zanahoria y jengibre
55 min
Sopa de poro y papa
40 min
Sopa de nopales
45 min
Sopa de jitomate y elote
40 min
Sopa de flor de calabaza
35 min
Caldo de habas con nopales
9 godz.
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 godz.
Crema de chile poblano
25 min
Crema de pimiento con calabacitas
30 min
Crema de jitomate
30 min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 min