Carne en su jugo, estilo Jalisco

Carne en su jugo, estilo Jalisco

4.8 55 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porciones

Składniki

  • 80 g de cebolla en cuartos
  • 1 diente de ajo
  • 2 chiles serranos frescos
  • 400 g de tomate verde enteros si son pequeños o por la mitad
  • 1 ramita de cilantro fresco
  • 1 cubo de caldo
  • 1 cda de sal
  • 1 pizca de pimienta negra molida
  • 40 g de aceite vegetal
  • 100 g de tocino
  • 800 g de filete de res en trozos(1,5 cm de grosor)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 porciones

Sód 8070.5 mg
Białko 177.6 g
Kalorie 11135.9 kJ / 2661.6 kcal
Tłuszcz 198.8 g
Błonnik 10.4 g
Tłuszcz nasycony 63.1 g
Węglowodany 35.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...