
Urządzenia i Akcesoria
Beef Goulash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
oil20 g
-
pickled pearl onions drained200 g
-
stewing steak diced (2 cm), patted dry with paper towels600 g
-
malt beer (German, low-alcohol)200 g
-
water230 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
cranberry sauce2 Tbsp
-
mustard1 tsp
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
celeriac diced (1.5 cm)200 g
-
carrots diced (5 mm)200 g
-
cornflour20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
274 kcal /
1146 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Chicken Cacciatore
50 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min