Wersje kompatybilne
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Suya Spice Oil Marinade
- 50 g roasted peanuts, unsalted
- 1 tsp ground black pepper
- 1 Tbsp dried thyme
- 1 Tbsp chilli powder
- 1 Tbsp garlic powder
- 1 Tbsp vegetable stock powder
- 1 tsp ground ginger
- ½ tsp curry powder
- 1 tsp salt
- 50 g vegetable oil
Fish, Rice and Salad
-
2
gilt-head bream, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 1200 g in total
lub 1200 g white fish fillets, skin on or skinless - 2 sprigs fresh rosemary
- 1000 g water
- 1 ½ tsp salt
- 200 g long grain rice (e.g. basmati rice)
- 100 g onions, quartered, sliced (approx. 5 mm)
- 400 g tomatoes, cut in pieces (approx. 2 cm)
- 1 fresh jalapeño chilli, sliced (approx. 2 mm) (opcjonalnie)
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp lime juice
-
3
Tbsp fresh coriander leaves
lub 3 Tbsp fresh parsley leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2527 kJ / 604 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 1910 mg
Alternatywne przepisy
Chicken with Peppers and Rice
1h
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1h
Grated Potato Pancakes (TM5)
35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Moroccan Mint Tea
25 min