
Wersje kompatybilne
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Suya Spice Oil Marinade
- 50 g roasted peanuts, unsalted
- 1 tsp ground black pepper
- 1 Tbsp dried thyme
- 1 Tbsp chilli powder
- 1 Tbsp garlic powder
- 1 Tbsp vegetable stock powder
- 1 tsp ground ginger
- ½ tsp curry powder
- 1 tsp salt
- 50 g vegetable oil
Fish, Rice and Salad
-
2
gilt-head bream, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 1200 g in total
lub 1200 g white fish fillets, skin on or skinless - 2 sprigs fresh rosemary
- 1000 g water
- 1 ½ tsp salt
- 200 g long grain rice (e.g. basmati rice)
- 100 g onions, quartered, sliced (approx. 5 mm)
- 400 g tomatoes, cut in pieces (approx. 2 cm)
- 1 fresh jalapeño chilli, sliced (approx. 2 mm) (opcjonalnie)
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp lime juice
-
3
Tbsp fresh coriander leaves
lub 3 Tbsp fresh parsley leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2527 kJ / 604 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 1910 mg
Alternatywne przepisy
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Dairy-free Peppercorn Sauce
15 min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 godz. 20 min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45 min
Citrus Water (TM6)
35 min
Prawn Biryani
1h 15 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7sa 20 dk
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7sa 20 dk
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min