Garbanzos con chistorra

Garbanzos con chistorra

4.3 435 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 1 diente de ajo
  • 20 g de aceite de oliva
  • 250 g de patata chascada en trozos de 2 cm
  • 200 g de chistorra en trozos de 2 cm
  • 100 g de vino blanco
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
  • 250 - 300 g de agua
  • 2 pellizcos de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1007.3 mg
Białko 19.6 g
Kalorie 2077 kJ / 497 kcal
Tłuszcz 32.1 g
Błonnik 12.3 g
Tłuszcz nasycony 11.2 g
Węglowodany 32.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...