Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de patata chascada en trozos de 2 cm
- 200 g de chistorra en trozos de 2 cm
- 100 g de vino blanco
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 250 - 300 g de agua
- 2 pellizcos de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2077 kJ / 497 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 32.4 g
- Tłuszcz
- 32.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.2 g
- Błonnik
- 12.3 g
- Sód
- 1007.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas guisadas
50min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45min
Judías blancas con costillas
45min
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45min
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Garbanzos con arroz
35min
Pasta rápida al gusto
25min
Fideuá con carne
30min
Macarrones con tomate y chorizo XXL
45min
Judías blancas a la toscana
35min