Espaldilla guisada al vino tinto

Espaldilla guisada al vino tinto

4.6 254 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 raciones

Składniki

  • 80 g de aceite de oliva
  • 1200 g de carne de ternera en trozos (espaldilla)
  • 300 g de vino tinto
  • 120 g de cebolla en trozos
  • 100 g de puerro en rodajas
  • 100 g de dados de beicon ahumado
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 150 g de agua
  • 150 g de tomate frito estilo casero
  • 1 cucharadita de sal
  • 3 pellizcos de pimienta molida
  • 200 g de guisantes congelados

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 35.37 g
Kalorie 1363 kJ / 326 kcal
Tłuszcz 18.6 g
Błonnik 2.77 g
Węglowodany 4.33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...