Arroz con punta de costilla de cerdo

Arroz con punta de costilla de cerdo

4.0 307 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 100 g de pimiento verde
  • 50 g de aceite de oliva
  • 300 g de costillas de cerdo frescas carnosas, de aprox. 4 cm (puntas)
  • 1 cucharada de pimentón dulce
  • 100 g de vino blanco
  • 700 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 1 pellizco de hebras de azafrán

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 600 kcal / 2510 kJ
Białko 18.8 g
Tłuszcz 30.9 g
Węglowodany 61.8 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 8.9 g
Sód 456.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...