![Bocaditos de chocolate y menta Bocaditos de chocolate y menta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/614D4182-4088-4DD9-9405-01C6091516FC/Derivates/85589a34-f03e-41d2-94fb-c1aac01ffe8a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Capa de menta
- 200 g de azúcar glas (y un poco más para espolvorear)
- 20 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 20 g de leche evaporada
- ½ cucharadita de jarabe de menta (alimentario)
- 3 - 4 gotas de colorante alimentario verde
- 24 galletas digestive finas con cobertura de chocolate negro
Cobertura de chocolate
- 300 g de chocolate negro (85% de cacao)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 726 kJ / 173 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 22.2 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 62.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barritas de arroz integral inflado
1 Std.
Pan rápido
50 min
Bambas Boston cream
2 Std.
Bomba de chocolate
4h
Focaccia dulce de avellanas
2ч. 45 мин.
Galletas de chocolate con azúcar de coco
30 Min
Costrada de Aoiz (Navarra)
2 Std.
Petisús de chocolate (Sin azúcar)
1 Std. 30 Min
Tarta helada de trufa y avellanas
31h
Magdalenas de zanahoria y cacao
50 min
Crema pastelera
10min
Tarta Joker
5 godz.