Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcochos
- 50 g de mantequilla en trozos
- 8 huevos
- 250 g de azúcar
- 250 g de harina de repostería
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Relleno y cobertura
- 600 g de nata (35% de grasa) fría
- 100 g de fresas
- 100 g de moras frescas
- 10 g de azúcar
- 120 g de frambuesas
- 1 cucharada de azúcar glas (para espolvorear)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1753 kJ / 418 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 41.9 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.1 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 135.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15min
Brochetas de renos
45 min
Minitartaletas de chocolate con manzana
50 min
Croissant de brioche y hojaldre bicolor
5h
Chiffon de chocolate y buttercream
2h 30min
Tarta versátil para celebrar
4h
Layer cake de nata y frutos rojos
2h 15min
Frosting de mascarpone y cacao
10min
Macarons de chocolate
2h 30min
Macarons
2h 30min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Cupcakes de vainilla
1h