
Urządzenia i Akcesoria
Fudge de chocolate y pistachos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
500 g
Składniki
-
250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
200 g de leche condensada
-
40 g de mantequilla
-
5 g de vainilla líquida
-
50 g de pistachos (sin piel y sin sal)
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
543 kcal /
2275 kJ
Białko
9.2 g
Tłuszcz
35.8 g
Węglowodany
47.6 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Sód
61.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania