Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de leche condensada
- 40 g de mantequilla
- 5 g de vainilla líquida
- 50 g de pistachos (sin piel y sin sal)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2275 kJ / 543 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 47.6 g
- Tłuszcz
- 35.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.1 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 61.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bombones de mazapán
1 godz.
Pastas de nata cubiertas de chocolate
45min
Bombones de avellana, almendra y chocolate
1 godz. 30 min
Blondie con almendras y frutos rojos
30min
Pasteles de toffee salado y chocolate
3 Std.
Crumble de pera con chocolate
25min
Helado de menta y chocolate
8ωρ. 15 λεπτ.
Fudge blanco con pistachos y arándanos
40min
Bombones de toffee
3ωρ. 15 λεπτ.
Crumble navideño de frutos rojos y manzana
40min
Vallobinas
55 min
Barritas de chocolate y caramelo
4 Std. 30 Min