Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 250 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de carne de pollo (en trozos de 2-3 cm)
- ½ cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 cucharadas de eneldo fresco picado
- 30 g de caldo de pollo
Pasta fresca
- 300 g de harina de trigo
- 3 yemas de huevo
- 110 g de agua
- 15 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- harina de trigo para trabajar la masa
Cocción
- 1500 - 2000 g de caldo de pollo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1056 kJ / 252 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 29.9 g
- Tłuszcz
- 9.9 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ternera teriyaki con arroz
1h 40min
Crêpes del emperador
30 min
Merengue suizo
10min
Masa de pasta fresca
1 godz.
Berenjenas con salsa de miso
1 godz.
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1h 10min
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1h 40min
Curry massaman (Ternera al curry rojo)
45 min
Salsa de cacahuetes (Kacang sambal) - Indonesia
5 min
Okonomiyaki (tortitas japonesas)
1 godz.
Guiso senegalés de pollo
1 godz.
Pad thai de pollo - Tailandia
20min