Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de azúcar
- 30 g de almendras crudas sin piel
- 80 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear el molde)
- 500 g de leche
- 3 huevos
- 40 g de mantequilla (y algo más para untar el molde)
- 30 g de kirsch
- 750 g de cerezas deshuesadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 904 kJ / 216 kcal
- Białko
- 6.22 g
- Węglowodany
- 26.59 g
- Tłuszcz
- 9.17 g
- Błonnik
- 1.58 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bougatsa griega con miel y pistachos
4h 45min
Tarta de cerezas y albaricoques
1h
Cake especiado de Navidad
3u. 50min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Tarta de cerezas
2h
Tarta rústica de frutas para dos
1h
Cake especiado de frutos secos y ron
2h 15min
Savarin rápido al ron
1h 30min
Cake de pasas al ron
10 Std.
Bundt cake de especias
2h
Strudel de manzana
1h 20 min
Tarta Tatín
1h 30min