全麥饅頭

全麥饅頭

4.8 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 塊

Składniki

  • (含揉麵和蒸煮用)
    740 克
  • 冰糖粉
    40 克
  • 乾酵母粉
    1 茶匙
  • 10 克
  • 中筋麵粉
    450 克
  • 全麥麵粉
    50 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 520 kcal / 2180 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 4.289 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...