Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 奶油 ,切塊,多備一些刷油用
- 300 克 牛奶
-
20
克 新鮮酵母
lub 2 茶匙 乾燥速發酵母 (8克) - 20 - 60 克 糖 ,依個人口味調整
- 550 克 高筋麵粉
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 1 顆 蛋 ,稍微打散,刷上色用
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 391 kJ / 93 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.7 g