牛奶麵包

牛奶麵包

4.6 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
30 片

Składniki

  • 奶油 ,切塊,多備一些刷油用
    50 克
  • 牛奶
    300 克
  • 新鮮酵母
    20 克
    2 茶匙 乾燥速發酵母, (8克)
  • ,依個人口味調整
    20 - 60 克
  • 高筋麵粉
    550 克
  • 1 ½ 茶匙
  • ,稍微打散,刷上色用
    1 顆

Wartości odżywcze na 1 片

Kalorie 93 kcal / 391 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...