
Urządzenia i Akcesoria
清蒸魚佐綜合蔬菜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
特級橄欖油80 克
-
鹽¾ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
黃檸檬 ,取皮屑和汁液1 - 2 顆
-
比目魚排 (每片約120-200克)4 片
-
綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、 蕪菁),切塊200 克
-
新鮮平葉巴西里 ,只取葉子6 枝
-
水500 克
-
馬鈴薯 ,去皮,切片(約0.3公分)400 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
404 kcal /
1693 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan