Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 特級橄欖油
- ¾ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 - 2 顆 黃檸檬 ,取皮屑和汁液
-
4
片 比目魚排 (每片約120-200克)
lub 4 片 白肉魚片 - 200 克 綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、 蕪菁),切塊
- 6 枝 新鮮平葉巴西里 ,只取葉子
- 500 克 水
- 400 克 馬鈴薯 ,去皮,切片(約0.3公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.3 g