清蒸魚佐綜合蔬菜

清蒸魚佐綜合蔬菜

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 特級橄欖油
    80 克
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 黃檸檬 ,取皮屑和汁液
    1 - 2 顆
  • 比目魚排 (每片約120-200克)
    4 片
    4 片 白肉魚片
  • 綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、 蕪菁),切塊
    200 克
  • 新鮮平葉巴西里 ,只取葉子
    6 枝
  • 500 克
  • 馬鈴薯 ,去皮,切片(約0.3公分)
    400 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 404 kcal / 1693 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...