馬鈴薯燉牛肉

馬鈴薯燉牛肉

4.0 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 洋蔥 ,切片
    300 克
  • 牛肉 (梅花部位),切塊
    200 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切滾刀(約3公分)
    100 克
  • 500 克
  • 日式醬油
    5 大匙
  • 2 大匙
  • 清酒
    2 大匙
  • 味醂
    1 ½ 大匙
  • 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約3公分)
    500 克
  • 少許,調味用

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 487 kcal / 2045 kJ
Białko 27.9 g
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 83 g
Błonnik 7.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...