
Urządzenia i Akcesoria
馬鈴薯燉牛肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
洋蔥 ,切片300 克
-
牛肉 (梅花部位),切塊200 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切滾刀(約3公分)100 克
-
水500 克
-
日式醬油5 大匙
-
糖2 大匙
-
清酒2 大匙
-
味醂1 ½ 大匙
-
馬鈴薯 ,去皮,切塊(約3公分)500 克
-
鹽 少許,調味用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
487 kcal /
2045 kJ
Białko
27.9 g
Tłuszcz
7.3 g
Węglowodany
83 g
Błonnik
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KONNICHIWA日本風
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan