菠菜松阪豬燉飯
TM5 TM6

菠菜松阪豬燉飯

4.4 (10 ocen)

Składniki

  • 500 克 水
  • 80 克 新鮮菠菜葉
  • 15 克 蒜頭
  • 60 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 30 克 奶油
  • 80 克 新鮮香菇 ,切片
  • 150 克 松阪肉 ,切丁(約1公分)
  • 100 克 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
  • 250 克 高湯
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ⅛ 茶匙 白胡椒粉
  • 5 克 帕瑪森起士 ,依個人口味調整

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1488.6 kJ / 356.2 kcal
Białko
9.7 g
Węglowodany
48.7 g
Tłuszcz
14.6 g
Tłuszcz nasycony
37.5 g
Błonnik
3.2 g
Sód
279.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy