菠菜松阪豬燉飯

菠菜松阪豬燉飯

4.4 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 500 克
  • 新鮮菠菜葉
    80 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    60 克
  • 奶油
    30 克
  • 松阪肉 ,切丁(約1公分)
    150 克
  • 新鮮香菇 ,切片
    80 克
  • 義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘
    100 克
  • 高湯
    250 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 帕瑪森起士粉 ,依個人口味調整
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 356.2 kcal / 1488.6 kJ
Białko 9.7 g
Tłuszcz 14.6 g
Węglowodany 48.7 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 37.5 g
Sód 279.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...