核桃乳酪蛋糕
TM6 TM5

核桃乳酪蛋糕

3.3 (3 oceny)

Składniki

  • 100 克 奶油 ,切塊,室溫軟化
  • 250 克 奶油乳酪 ,切塊,室溫軟化
  • 220 克 冰糖粉
  • 5 顆 蛋
  • 50 克 牛奶
  • 300 克 低筋麵粉
  • 1 大匙 泡打粉
  • 100 克 核桃 ,切碎
  • 30 克 綜合水果乾 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2651 kJ / 633 kcal
Białko
9.27 g
Węglowodany
91.72 g
Tłuszcz
27.06 g
Błonnik
1.762 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy