
Urządzenia i Akcesoria
台式南瓜燉飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊(約3 公分)150 克
-
蒜頭15 克
-
橄欖油20 克
-
白米 洗淨、瀝乾200 克
-
南瓜 去皮、去籽,切塊(約3公分)200 克
-
雞高湯600 克
-
火腿 (煙燻), 切小塊50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
帕瑪森起士粉2 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
236 kcal /
990 kJ
Białko
19.914 g
Tłuszcz
1.211 g
Węglowodany
36.233 g
Błonnik
0.886 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan