台式南瓜燉飯

台式南瓜燉飯

4.1 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 人份

Składniki

  • 洋蔥 切塊(約3 公分)
    150 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 白米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 南瓜 去皮、去籽,切塊(約3公分)
    200 克
  • 雞高湯
    600 克
  • 火腿 (煙燻), 切小塊
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 帕瑪森起士粉
    2 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 236 kcal / 990 kJ
Białko 19.914 g
Tłuszcz 1.211 g
Węglowodany 36.233 g
Błonnik 0.886 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...