Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 洋蔥, 切塊(約3 公分)
- 15 克 蒜頭
- 20 克 橄欖油
- 200 克 白米, 洗淨、瀝乾
- 200 克 南瓜, 去皮、去籽,切塊(約3公分)
- 600 克 雞高湯
- 50 克 火腿 (煙燻), 切小塊
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 2 大匙 帕瑪森起士粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 990 kJ / 236 kcal
- Białko
- 19.914 g
- Węglowodany
- 36.233 g
- Tłuszcz
- 1.211 g
- Błonnik
- 0.886 g