Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 克 法國麵包粉
- 40 克 高筋麵粉
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- 125 克 火龍果 ,去皮,切小塊
- 60 克 法國老麵
- ¾ 茶匙 乾酵母粉
- 25 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
- 80 克 熱水
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 1526.7 kJ / 366.3 kcal
- Białko
- 13.3 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Błonnik
- 1 g