紅龍果軟歐包
TM5 TM6

紅龍果軟歐包

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 160 克 法國麵包粉
  • 40 克 高筋麵粉
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 糖
  • 125 克 火龍果 ,去皮,切小塊
  • 60 克 法國老麵
  • ¾ 茶匙 乾酵母粉
  • 25 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
  • 80 克 熱水

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
1526.7 kJ / 366.3 kcal
Białko
13.3 g
Węglowodany
63 g
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy