Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di latte
- 500 g di farina tipo 0
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- semi di papavero q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 10309.4 kJ / 2464 kcal
- Białko
- 57.1 g
- Węglowodany
- 375.6 g
- Tłuszcz
- 80.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.8 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Pane alla ricotta
3 Std.
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane di patate
3 Std.
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30 min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pagnotta al rosmarino
3u. 30min
Pane con farina di mais
5h 5min
Focaccia spinaci e olive
1h 30min
Treccia di pane alle olive
5h 30 min
Polka (pane francese)
5h