Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán

Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán

3.5 60 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

Huevos a baja temperatura
  • de agua
    2000 g
  • huevos
    2 - 6
Salsa holandesa
  • de mantequilla en trozos
    150 g
  • de agua
    100 g
  • de hebras de azafrán
    1 pellizco
  • de zumo de limón
    30 g
  • yemas de huevo
    6
  • de estragón seco
    1 cucharadita
  • de sal
    3 pellizcos
  • de pimienta recién molida
    1 pellizco
Montaje
  • de pan de brioche tostadas
    6 rebanadas
  • aguacate en láminas
    1 - 2
  • de sal
    6 pellizcos
  • de pimienta molida
    6 pellizcos
  • hebras de azafrán

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 463 kcal / 1937 kJ
Białko 11.2 g
Tłuszcz 41.1 g
Węglowodany 11.9 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 18.7 g
Sód 1239.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...