![Sabayon classique Sabayon classique](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E3B50074-48C4-41B9-9D2C-E5DEE0C63663/Derivates/6bccdd18-c921-452b-8795-0a3226997161.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de marsala liquoreux
- 60 g de vin blanc
- 6 jaunes d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 31.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 Min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sabayon classique
15min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce hollandaise
25min
Pesto au basilic
10 Min
Sauce béarnaise
15min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Sauce choron
20 Min
Sabayon
15min
Sabayon
15min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min