Sauce champignons à la crème et au vin blanc

Sauce champignons à la crème et au vin blanc

4.7 516 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 bocal

Składniki

  • de cèpes séchés
    12 g
  • d'eau
    30 g
  • de champignons portobello frais coupés grossièrement en morceaux
    100 g
  • d'échalotes coupées en deux
    60 g
  • de beurre coupé en morceaux
    50 g
  • de vin blanc sec
    120 g
  • de bouillon de poule
    200 g
  • de crème, env. 18% m.g.
    125 g
  • de sel
    ¼ - ½ c. à café
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de farine de blé
    25 g

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 789 kcal / 3309 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 62 g
Węglowodany 27 g
Błonnik 10.3 g
Tłuszcz nasycony 49 g
Sód 1636 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...