Esparguete integral com cebola e acelgas
TM6

Esparguete integral com cebola e acelgas

4.5 (13 ocen)

Składniki

  • 50 g noz
  • 15 g salsa
  • 20 g azeite
  • 500 g cebola branca cortada em fatias ou oitavos (1 cm aprox.)
    lub 500 g cebola roxa (ver dica)
  • 30 g vinagre balsâmico
  • 1 ½ c. chá de sal
  • 250 g acelga cortada em juliana
  • ½ c. chá de piripíri
  • 1200 g água
  • 350 g esparguete integral
  • 70 g queijo Brie cortado em cubos pequenos

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1521 kJ / 364 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
44 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy