Urządzenia i Akcesoria
Sorbete de avellanas y caramelo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 raciones
Składniki
-
120 g de avellanas tostadas
-
70 - 80 g de azúcar
-
100 g licor de avellanas
-
70 - 80 g de caramelo líquido
-
1 cucharada colmada de azúcar vainillado
-
200 g leche evaporada
-
800 g de cubitos de hielo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
8.27 g
Kalorie
1345 kJ /
322 kcal
Tłuszcz
16.08 g
Błonnik
1.12 g
Węglowodany
32.73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Frío y natural
82 Przepisy
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Crema helada de naranja
9h 20min
Lingote con frutos secos, pasas y guindas
12h
Café Dalgona
5min
Cóctel roscón de Reyes
5min
Sorbete de café exprés
5min
Helado rápido de avellanas
5min
Leche merengada
5min
Sorbete "Clarita"
12h 5min
Helado de frutas ligero
5min
Salsa de toffee al café
10min
Granizado de café capuchino
5min
Café Dalgona bombón
10min