Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola

Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola

4.6 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
6 unidades

Składniki

Granola
  • 20 g de dátiles sin hueso en trozos
  • 15 g de agua
  • 20 g de copos de avena
  • 15 g de pipas de girasol
  • 15 g de pipas de calabaza
  • 10 g aceite de girasol
Coulis de frutos rojos
  • 200 g de frutos rojos frescos variados
  • 50 g de azúcar
  • 3 hojas de gelatina
  • 250 g de foie mi-cuit de pato en trozos
  • 40 g de vino Pedro Ximénez
  • 250 g de leche
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 245.4 mg
Białko 11.3 g
Kalorie 797 kJ / 190 kcal
Tłuszcz 8.3 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 17.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...